爱上海,上海419论坛,上海龙凤419 - Powered by 21 Jervois Hill / AR43 Architects

21 Jervois Hill / AR43 Architects

first_imgCopyAbout this officeAR43 ArchitectsOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesDabasHouses3D ModelingSingaporePublished on March 21, 2012Cite: “21 Jervois Hill / AR43 Architects” 21 Mar 2012. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodWood Siding in KSR Villa BodrumGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardBedsFlorenseBed – UpholsteredSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Qd-ClassMetal PanelsTrimoMetal Panel Finishes – ArtMeSkylightsLAMILUXRooflight F100 CircularWire MeshGKD Metal FabricsMetal Fabric in TransportationSystems / Prefabricated PanelsInvestwoodCement-Bonded Particle Board – Viroc NatureMetal PanelsRHEINZINKSeam Systems – Flatlock TilesSofasMenuDining Bench – EaveTablesArtisanCoffee Table – BloopMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?21 Jervois山住宅 / AR43 Architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” ArchDaily Save this picture!© Albert KS Lim+ 17 Share Houses Singapore ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/218349/21-jervois-hill-ar43-architects Clipboard Architects: AR43 Architects Area Area of this architecture project 21 Jervois Hill / AR43 ArchitectsSave this projectSave21 Jervois Hill / AR43 Architectscenter_img CopyHouses•Singapore Projects 21 Jervois Hill / AR43 Architects Photographs:  Albert KS LimText description provided by the architects. The house is a surprising discovery in the densely populated Singapore. Sited in one of Singapore’s prime shopping district, the house sits on a steep sloping terrain with mature rainforest trees at its peripheral. The intrinsic lush natural setting of the site brings about an extraordinary tranquillity and provided opportunities to design the house as a “retreat” and a “sanctuary” set out in the client’s brief. Extensive landscaping using tropical plants is further implemented to complement the existing landscape.Save this picture!© Albert KS LimRecommended ProductsDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteWindowsVitrocsaMinimalist Window – SlidingWindowsKalwall®Facades – Window ReplacementsDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumThe existing terrain consist of a steep descend of almost 10 meters from the entrance to the forest reserve on the northern boundary. The strategy in mitigating this challenge is to have the house step down the slope with three contrasting terraces whilst sitting lightly on the landscape.Save this picture!first floor planThe house is approached via a short accessed road that leads one down to the entrance at the second storey. The house consists of a main volume, a large pavilion that houses the main spaces while a supporting wing perpendicular of this pavilion houses the more private spaces. Protected under large overhangs at the east and western end, the house is shielded from the harsh tropical sun.Save this picture!sectionAt the main entry foyer, one will enter the house through a broad flight of stairs to the living room – an elevated pavilion with an extensive view of the garden terrace that extends itself to the surrounding landscape. A linear pond wraps around one end of the pavilion, both as an injection of a natural element and also as a gesture to elaborate the linearity of the volume.Save this picture!© Albert KS LimThe more intimate private spaces, for instance, bedroom is orientated towards the garden terrace and reserve forest. Large openings are strategically placed as a gesture to frame the views at its peripherals. Pivoted timber screens cover the bedroom façade, ensuring both privacy, light and natural ventilation and the supposedly blurring of boundaries into the lush landscape beyond. A waterfall cascades down at the mid level garden, plunging down to become one with the swimming pool.Save this picture!© Albert KS LimProject gallerySee allShow lessNew Church of Vaaler Proposal / CEBRAArticles’The Rink’ Pedestrian Bridge Proposal / Kamvari ArchitectsArticles Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/218349/21-jervois-hill-ar43-architects Clipboard “COPY” Area:  1516 m² Photographslast_img

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *