爱上海,上海419论坛,上海龙凤419 - Powered by Transformation of Common Courtyard / Johansen Skovsted Arkitekter

Transformation of Common Courtyard / Johansen Skovsted Arkitekter

first_img Transformation of Common Courtyard / Johansen Skovsted Arkitekter ArchDaily Photographs:  Rasmus Norlander Denmark ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/917106/transformation-of-common-courtyard-johansen-skovsted-arkitekter Clipboard Photographs Lead Architects: 2016 Søren Johansen, Sebastian Skovsted Projects Houses Transformation of Common Courtyard / Johansen Skovsted ArkitekterSave this projectSaveTransformation of Common Courtyard / Johansen Skovsted ArkitekterSave this picture!© Rasmus Norlander+ 21Curated by Paula Pintos Share CopyHouses, Renovation•Copenhague, Denmark Year:  Client:Ejerforeningen NørrehusContractor:Sven Bech A/S and Kjell Pedersen A/SEngineer:Okholm ApSCity:CopenhagueCountry:DenmarkMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Rasmus NorlanderRecommended ProductsWoodStructureCraftEngineering – Architectural & FreeformWoodLunawoodThermo Timber and Industrial ThermowoodWoodAccoyaAccoya® CanalsWoodEGGERWood-based materials in EGGER HeadquartersText description provided by the architects. The project for Ejerforeningen Nørrehus transformed the residents’ common courtyard from being a purely utilitarian space to being oriented towards leisure and community. The first stage dealt with all the surfaces, new planting and playground. The Second phase dealt with a new house for the common facilities including, room for prams, the house keeper, and waste and recycling.Save this picture!© Rasmus NorlanderThe transformation is financed by the surplus on the housing association’s maintenance budget and has only been feasible by keeping the previously paved areas. Therefore, the original contours of the courtyard still stand, but with a new outline, which gives an interesting tension between new and old, straight lines and curved.Save this picture!© Rasmus NorlanderSave this picture!Site planSave this picture!© Rasmus NorlanderThe polluted urban ground, which is expensive to dispose of, has been used to create the hilly landscape covered with new topsoil, and traversed by two diagonal paths in oversized standard concrete slabs connecting the courtyards different functions.Save this picture!© Rasmus NorlanderAn existing glass covered steel structure is enclosed by a new wooden structure turned inside out, exposing the structural members, to make the pavilion reminiscent of a garden pavilion rather than a garbage shed. The rhythmic structure coheres the building yet breaks it down into smaller segments, not to appear too big. The workshop roof opens towards the sky through a standard circular skylight, exposing a beam for suspending machines for reparation. Alterations to the structure add variation to the volume.Save this picture!ElevationsA recess creates a cover in front of the room for prams. Insulated parts are covered in external boards, with an espalier repeating the rhythm of the diagonal braces. The side facing the courtyard is clad in mirrors with espaliers, expanding the experience of the green landscape.Save this picture!© Rasmus NorlanderProject gallerySee allShow lessAnother Space / Another StudioSelected ProjectsKPF Breaks Ground on First Philadelphia Residential TowerArchitecture News Share “COPY” Area:  175 m² Year Completion year of this architecture project Architects: Johansen Skovsted Arkitekter Area Area of this architecture project “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/917106/transformation-of-common-courtyard-johansen-skovsted-arkitekter Clipboard CopyAbout this officeJohansen Skovsted ArkitekterOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentRenovationCopenhagueDenmarkPublished on June 13, 2019Cite: “Transformation of Common Courtyard / Johansen Skovsted Arkitekter” 13 Jun 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogFaucets / SinkshansgroheKitchen SinksGlass3MSun Control Window Film in MarkthalPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceRetractable StructuresShadeFXRetractable Canopies in Beverly HillsPanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsSpecialty Facade SystemsWoodSculptformTimber Tongue and Groove CladdingSkylightsVELUX CommercialLonglight 5-30° – Modular SkylightsBars / Wire / MeshJakobWebnet – Sports NetSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Ceiling SailsMineral / Organic PaintsKEIMTiO2-free Mineral Paint – Soldalit®-ArteHanging LampsLuminisPendant Lights – HollowcoreHandicap BathroomAamsco Lighting, Inc.Mirror-Lux LED Illuminated MirrorMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *